Scorpions Tribute Band (DK) + Voltedge

24 februari - 24 februari | Musik | Konsert

Ta med dig dina vänner till premiären av Ängelholms nya rockklubb ROCK THE POP och upplev en kväll fylld av intensiva toner och en brinnande passion för äkta rockmusik!
Lördag 24 februari står två riktigt grymma band på scen och levererar en kväll med intensiv energi och total hängivenhet till äkta rockmusik. Rock the PoP presenterar **SCORPIONS TRIBUTE** (DK) och **VOLTEDGE** (SWE/EN).

**SCORPIONS TRIBUTE **
Missa inte premiären av Rock the Pop, där vi hyllar de tyska hårdrocksgiganterna med en minnesvärd tribute-konsert. Under över fem årtionden har de tyska hårdrockarna i Scorpions levererat enastående och tidlösa hits, från ”Rock You Like a Hurricane” till ”Wind of Change” och mycket mer. Nu är det dags att hylla denna legendariska musik när det danska bandet SCORPIONS TRIBUTE intar scenen på rockklubben Rock the Pop. SCORPIONS TRIBUTE kommer att återskapa känslan och ljudet av de ikoniska låtarna som har präglat över 50 år av hårdrockshistoria.

**
VOLTEDGE**
Med deras högoktaniga rock’n’roll-show och mottot ”Go big or go home”. Inspirerade av 80-talets hårdrockslegender som ACDC, AIRBOURNE, MÖTLEY CRÜE, POISON och KISS, är Voltedge redo att återuppliva rockens kraft och energi.
Bildat i Helsingborg med medlemmar från både England och Sverige, har Voltedge på kort tid blivit internationellt uppmärksammade. Deras senaste singel ”BYE BYE BYE”, släppt i oktober 2023, har redan erövrat radiostationer i Amerika, Storbritannien, Frankrike, Skottland, Tyskland och mer. Voltedge här för att påminna världen om rockens essens!

Datum: Lördag 24/2 2024
Tid: 18.30-23.00
Plats: Övervåningen på PoP , Storgatan 49, Ängelholm
Åldersgräns 18 år

Förköp på Tickster. Begränsat antal biljetter.
Tillgänglighet: Hiss finns upp till övre plan

Mer information