Magnus Carlson

16 februari - 16 februari | Musik | Konsert

Magnus Carlson: SLUTSÅLT
CultureClub Engelholm presenterar stolt vår nästkommande gäst!

Magnus Carlson kommer till oss och Jarl Kulle Scenen den 16:e februari 2024 för en intim, nära och enastående konsert!

Weeping Willows-sångaren Magnus Carlson har under 2023 varit högst aktuell som soloartist och i februari 2024 är han tillbaka för att göra några unika spelningar tillsammans med Gunnar Frick!

– ”Jag och Gunnar (piano/gitarr) spelar avspänt låtar ur min långa karriär varvat med andras låtar som betyder något speciellt för mig. Lite snack och historier kan förväntas i en personlig och avslappnad anda!”

      – Magnus Carlson.

Magnus Carlson är en svensk sångare och låtskrivare känd för den magiska rösten i gruppen Weeping Willows. Förutom att ha gett ut många album med Weeping Willows, har Magnus själv gett ut ett flertal soloskivor – både på svenska och engelska inom olika genrer som soul, pop och jazz.

Magnus Carlson gjorde succé med “Den långa vägen hem” år 2017 – albumet rosades i media och gick rakt in på topplistans förstaplats. Under 2023 har Magnus varit ute på Sverigeturné med Jesper Lindell och hans band och gett publiken både gammalt och nytt, soul och country, Memphis och Dalarna. Nu är han aktuell med det nya albumet “Brunnsvik Sounds”. 

För grupp, företagsbokning eller rullstolsplats, kontakta Anders på:

info@cultureclubengelholm.se

Portarna öppnar 18.00
Evenemanget börjar 19:00

Obemannad garderob finns.

Varmt välkommen!

Mer information