Katrin Sundberg

15 mars - 15 mars | Föreställning | Komedi

Katrin Sundberg:

CultureClub Engelholm slår på stort och har till den 15/3 bjudit in en av Sveriges roligaste komiker/skådespelare till Jarl Kulle Scenen i Ängelholm!

Föreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” är en komisk, naken och underfundig betraktelse av livets många skeden. Eller som Katrin Sundberg själv säger – ”En skitrolig föreställning om allt jag tänker på”. Den ger svar på frågor såsom varför hästar inte kan prata, hur tant-sex går till, varför kändismingel suger och när butiksbiträden förvandlas till marsvin!

Katrin har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, på film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Bland annat.

Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med Tv-priset Kristallen.

Med allt det här i bagaget är det äntligen dags för Katrin att göra det hon verkligen vill, innerst inne. Det är med andra ord hög tid för soloföreställningen;
 ”JAG GÖR VAD FAN JAG VILL”!

Föreställningen har blivit kritikerrosad och har gett/fått skrattsalvor/toppbetyg runt om i hela Sverige – vilket har genererat extrainsatta föreställningar från söder till norr! Nu är det Ängelholms tur att få garva loss!

För grupp, företagsbokning eller rullstolsplats, kontakta Anders på:

info@cultureclubengelholm.se

Entrén till foajén och kaféet öppnar 18.00

Obemannad garderob finns.

www.cultureclubenegelholm.se

Varmt välkommen!

Mer information