Loa Falkman & Bengan Janson ”Humanisera mera!”

25 maj - 25 maj | Konsert | Föreställning

Sveriges mest folkkära artister till Ängelholm!

Den 25/5 kommer Loa Falkman i sällskap med Bengan Janson och gästar oss på CultureClub Engelholm! Vi säger bara WOW! It’s a once in a lifetime moment!
De bjuder på en UNIK föreställning skräddarsydd enbart för oss!

Detta ögonblick lyder under parollen:
”Humanisera Mera!”
-En konsert av och med Loa Falkman och Bengan Janson som berör historier om livets överraskningar, vikten av att våga säga hej till främlingar & hur musik förenar!

Denna upplevelse innehåller musikaliska mästerverk, spontana samtal och berättelser som ger förundran, skrattsalvor, en tår eller två! Kanske kvällens innehåll öppnar upp ett och annat hjärta eller lyfter en och annan blick?

Efter föreställningen bjuder de in publiken till efterhäng på Ängelholm Market, där vi fortsätter högtidsstunden, snacket, samspelet och skratten!
Här får du möjligheten att möta artisterna, ta en drink, käka något gott eller varför inte ta en boule-match med din okände bordsgranne? Vi gör en helkväll av upplevelsen! ”Efterhänget” börjar kl: 19:00!

Lite om våra Artister…

Loa Falkman är en nationalskatt i sig! Behöver denna ikon egentligen en närmare presentation? Falkman är en av tidernas största sångare, skådespelare och är ovärderlig som artist! Han har gjort allt från opera, musikal, teater, Mello, TV,  till bejublad spelfilm och gav under hela sex år det svenska folket veckans asgarv, som ”ICA-Stig”!
Vi som känner honom en smula vet att han med bravur kan dra av vilket paradnummer – i vilket sammanhang som helst (oavsett genre) – i samma andemening som han avnjuter en vanlig hederlig ostmacka och därtill drar vitsar som får oss att önska att vi hade jobbat flitigare med våra knipövningar – oavsett människoålder! 

Lika ödmjukt presenterar vi en av Sveriges främsta tangentekvilibrister och välkända spelemän, THE Bengan Janson! Att placera in den glade spelmannen Janson i ett fack låter sig inte göras. Med hänsynslös lust ger han sig in i jazzens, visans, folkmusikens och musik-komikens värld, allt är spelbart!
Bengan har gjort oräkneliga spelningar både som solist och tillsammans med Sveriges absoluta artistelit, vilket hans meritlista man lätt kan Googla!
Men vi ska göra det enkelt för er: Östen med Resten, Thomas von Brömsen och Ulla Skoog, Anne-Sofie von Otter, Putte Wikman, Dogge Doggelito, Marie Fredriksson, Jan Lundgren, Totta Näslund, Lisa Nilsson, Jill Jonsson, Lill Lindfors, Charlotte Pirelli, Thomas Di Leva, Sven Bertil Taube, Kristina Lugn och Allan Edwall och många, många fler. Vi kysser gärna Bengans fötter!

En sak delar våra Artister – förutom förmågan till ett ofattbart konstnärs- och musikerskap, deras tidlösa tajming och humor – nämligen gåvan att kunna möta och bemöta alla med värme, respekt, glimten i ögat och en energi man aldrig glömmer! 

Entrén till foajén och caféet öppnar 16.00
Obemannad garderob finns.
Boka bord till efterhäng på ÄHLM Market: 0431-120 11

Varmt välkomna!

I samarbete med;
Rp Nöje
Ängelholms Kommun
ÄHLM MARKET